NEDERLANDS | ENGLISH

Assortiment

Als een van de grootste importeurs bieden wij u een groot assortiment lams-, rund-, schapen- en hertenvlees aan uit diverse landen. 

Vanuit Nieuw-Zeeland, de grootste producent, importeren wij een compleet assortiment vers en bevroren lams- en rundvlees en bevroren schapenvlees. Het Nieuw-Zeelands lam en rund wordt volledig natuurlijk grootgebracht. Door de hoge regenval, voedingsrijke bodem en het milde klimaat kunnen de dieren het gehele jaar buiten doorbrengen. Wij importeren wekelijks containers vers & bevroren vlees en kunnen u het hele jaar voorzien van een constante aanvoer van hoge kwaliteit Nieuw-Zeelands lams- schapen- en rundvlees. 
Affco New Zealand, Wilson Hellaby en Te Kuiti zijn voorbeelden van merken die wij u graag aanbieden. 

Het grootste gedeelte van ons rundvlees komt uit Zuid-Amerika. Zuid-Amerika staat bekend om haar prachtige, ongerepte pampa's waar de runderen vrij kunnen grazen. De fantastische kwaliteit van Zuid-Amerikaans rundvlees maakt het favoriet bij vele van onze klanten. Wij importeren rundvlees van diverse merken uit Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay. Novillo Real uit Uruguay is ons voornaamste merk, wij zijn de exclusieve importeur van dit graangevoerde rundvlees van uitzonderlijke kwaliteit. 

Uit Australië importeren wij premium rundvlees van het welbekende merk Grandchester. De runderen grazen het grootste gedeelte van hun leven op de groene uitgestrekte weilanden van Australië, voor ze overgaan op een zorgvuldig samengesteld dieet van granen. Deze combinatie zorgt voor een optimale kwaliteit rundvlees met een constante kwaliteit, het hele jaar door. 

 

top