NEDERLANDS | ENGLISCH

Welkom bij FN Global Meat

FN Global Meat is gespecialiseerd in het importeren van vers & bevroren vlees uit diverse werelddelen. De focus ligt op lams-, rund-, schapen- en hertenvlees uit onder andere Nieuw-Zeeland, Australië, Noord- en Zuid Amerika. 
Ons uitgebreide assortiment, onze kennis, productkwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid maken ons één van de grootste im- en exporteurs van vlees. Met trots presenteren wij u onze website waar u alle ins en outs over FN Global Meat kunt vinden.

 

Assortiment

Als een van de grootste importeurs bieden wij u een groot assortiment lams-, rund-, schapen- en hertenvlees aan uit diverse landen. 

Vanuit Nieuw-Zeeland, de grootste producent, importeren wij een compleet assortiment vers en bevroren lams- en rundvlees en bevroren schapenvlees. Het Nieuw-Zeelands lam en rund wordt volledig natuurlijk grootgebracht. Door de hoge regenval, voedingsrijke bodem en het milde klimaat kunnen de dieren het gehele jaar buiten doorbrengen. Wij importeren wekelijks containers vers & bevroren vlees en kunnen u het hele jaar voorzien van een constante aanvoer van hoge kwaliteit Nieuw-Zeelands lams- schapen- en rundvlees. 
Affco New Zealand, Wilson Hellaby en Te Kuiti zijn voorbeelden van merken die wij u graag aanbieden. 

Het grootste gedeelte van ons rundvlees komt uit Zuid-Amerika. Zuid-Amerika staat bekend om haar prachtige, ongerepte pampa's waar de runderen vrij kunnen grazen. De fantastische kwaliteit van Zuid-Amerikaans rundvlees maakt het favoriet bij vele van onze klanten. Wij importeren rundvlees van diverse merken uit Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay. Novillo Real uit Uruguay is ons voornaamste merk, wij zijn de exclusieve importeur van dit graangevoerde rundvlees van uitzonderlijke kwaliteit. 

Uit Australië importeren wij premium rundvlees van het welbekende merk Grandchester. De runderen grazen het grootste gedeelte van hun leven op de groene uitgestrekte weilanden van Australië, voor ze overgaan op een zorgvuldig samengesteld dieet van granen. Deze combinatie zorgt voor een optimale kwaliteit rundvlees met een constante kwaliteit, het hele jaar door. 

 

Contact

FN Global Meat B.V.
Heliotroopring 700
3316 KG Dordrecht
The Netherlands
T. +31 (0)78 6531 840
E. info@fnglobalmeat.com

Volg ons op Linkedin

VAT Number: NL817212164B01
Chamber of Commerce: 24403983

top