Nederlands | English

Welkom bij FN Global Meat

 THE FINEST MEAT

FROM AROUND THE GLOBE

Met meer dan 150 jaar gecombineerde ervaring in de internationale vleeshandel is FN Global Meat trots één van Europa's toonaangevende vleesimporteurs te zijn. Het beste gekoelde en bevroren vlees wordt wereldwijd ingekocht en in de Europese Unie geïmporteerd.

FN Global Meat is een echte rund -en lamsvlees specialist. Het assortiment bestaat uit hoogwaardig graangevoerd -en premium rundvlees uit Zuid Amerika, Australie en Nieuw Zeeland en premium lamsvlees uit Nieuw Zeeland. 

FN Global Meat opereert vanuit haar hoofdkantoor in Dordrecht en meerdere BRC gecertificeerde opslagfaciliteiten, allemaal strategisch gelegen nabij de haven van Rotterdam in Nederland.

FN Global Meat bedient retailketens, foodservice, cash & carry, horecagroothandel, scheepsleveranciers, horecaslagers en productiebedrijven in de hele Europese Unie.

 

NIEUWS:

 

15-07-2020 FN Global Meat introduceert de REVOLUTION BURGER, een nieuw merk in plant-based products, voor de Europese markt

 

PERSBERICHT

15 juli 2020 – FN Global Meat, Nederlandse importeur van hoogwaardig rund-en lamsvlees voor retail en foodservice, voegt met de Revolution Burger vleesvervangende (plant-based) producten toe aan haar assortiment.

 

Braziliaanse burger specialist

In exclusieve samenwerking met leverancier Marfrig uit Brazilië ontwikkelde FN Global Meat een burger voor de Europese markt. Marfrig is een specialist en de grootste producent in  Zuid Amerika van burgers voor onder andere Burger King en Outback Steakhouse.

 

Perfecte smaak, textuur én prijs

De markt voor vleesvervangende producten groeit nog steeds sterk en er komt steeds meer vraag naar vooral smaakvolle producten. Daar haakt de Revolution Burger op in, smaak en textuur stonden centraal in deze ontwikkeling. Met de Revolution Burger is er een perfect alternatief in de markt met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

 

FN Global Meat verwacht eind juli de eerste levering van de Revolution Burger in Europa.

 

 

 

10-02-2020 FN Global Meat omarmt Stichting Taai

Op 8 februari 2020 is Stichting Taai opgericht. De Stichting zet zich in om Wetenschappelijk Onderzoek te ondersteunen naar de ziekte Cystic Fibrosis, kortweg CF en ook wel Taaislijmziekte genoemd.

FN Global Meat omarmt Stichting Taai als zakelijk donateur omdat CF te genezen moet zijn. Wilt u Stichting Taai ook omarmen of hier meer over weten ga dan naar: www.stichtingtaai.nl

 

  

ASSORTIMENT

THE FINEST MEAT FROM AROUND THE GLOBE

FN Global Meat biedt premium lamsvlees, rundvlees en hoogwaardige kwaliteit graangevoerd rundvlees. Dit vlees is afkomstig van jonge dieren en is duurzaam, gezond, mals en vooral erg lekker.

FN Global Meat waardeert de nauwe samenwerking met producenten over de hele wereld. Hierdoor kunnen we ons continu aanpassen aan veranderingen in marktontwikkeling en klantwensen.

Dus wat maakt ons enthousiast ? Om lam- en rundvlees van de beste kwaliteit van over de hele wereld bij u te bezorgen !


Wij heten u welkom in onze wereld van:

  • Hoogwaardig graangevoerd rundvlees

  • Premium rundvlees

  • Premium lamsvlees

 


Voor meer informatie over onze lam -en rundvleesprogramma's, het beschikbare assortiment en/of technische vragen kunt u contact opnemen met het verkoopteam van FN Global Meat door te bellen naar 078-6531840 of een e-mail te sturen naar sales@fnglobalmeat.com 

Contact

FN Global Meat B.V.
Heliotroopring 700
3316 KG Dordrecht
The Netherlands
T. +31 (0)78 6531 840
E. info@fnglobalmeat.com

Volg ons op Linkedin

VAT Number: NL817212164B01
Chamber of Commerce: 24403983

top